Mijn naam is Khem. Ik kom uit Thailand en woon sinds 2003 in Nederland. 

 

In Thailand is massage onderdeel van de cultuur en heb ik dit van jongs af aan al meegekregen. Ik heb inmiddels al jarenlange ervaring in het massagevak. Zo ben ik gecertificeerd masseur en combineer ik de essentie van de traditionele Thaise massage met ontspanningsmassage, Indiase hoofdmassage, gezichtsmassage en/of voetmassage.

 


In mijn massagewerk ben ik open, zorgzaam en gevoelig. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten tevreden van de massagetafel af stappen. Met mijn behandelingen help ik cliënten het lichamelijk en geestelijk welzijn te versterken. Elke behandeling wordt altijd met een intake gestart, zodat ik vanuit een brede blik naar de klachten  of vraag kan kijken. Ik stem de massagebehandeling altijd op maat af op jouw wensen. Zo kan ik meer aandacht geven aan specifieke klachten of juist ontspanning van het hele lichaam. 

 

 

De zorgzaamheid die ik in mijn massagewerk heb, zit net zo bij mijn andere baan als keukenassistent bij een zorginstelling voor ouderen. Ik doe dit werk met veel plezier en voldoening, in een goede sfeer. Omdat ik zo ver van mijn ouders af woon, vind ik fijn om op deze manier iets te kunnen betekenen voor ouderen.

 

Gezondheid en welzijn in het algemeen vind ik belangrijk. Daarom hou ik ook van gezond eten en regelmatig te sporten. Ik probeer die gezonde levensstijl ook te promoten in mijn praktijk.. En zo neem ik zelf natuurlijk ook regelmatig een massagebehandeling. Voor ontspanning, conditie en soepelheid, 

 

Ben je enthousiast geworden over de massage, dan hoop ik jullie snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk.