15 Etherische Oliën

Ontdek de Ultieme Luxe: Geniet van een Massageboter Behandeling met 15 Exquise Etherische Oliën. Kies Jouw Perfecte Mix of Ervaar de Harmonie van Onze Eigen Samengestelde Blend, Verwarmd tot de Perfecte Temperatuur.

Aromatische bladeren

Muntolie: Muntolie kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn, het verminderen van misselijkheid en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Het heeft ook verkoelende en verfrissende eigenschappen.

Eucalyptusolie: Eucalyptusolie staat bekend om zijn verkwikkende geur en kan helpen bij het verlichten van verstopte luchtwegen. Het kan ook verlichting bieden bij verkoudheid, hoest en sinusproblemen. Eucalyptusolie heeft ook antiseptische eigenschappen.  

Lavendelolie: Lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan ook helpen om beter te slapen en ontspanning te bevorderen. Daarnaast heeft lavendelolie ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen.

Patchouli-olie: Patchouli-olie heeft een aardse en muskusachtige geur en wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidconditie, zoals het verminderen van acne en het verzachten van een droge huid. Patchouli-olie wordt ook gebruikt om ontspanning en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Basilicumolie: Basilicumolie heeft een verfrissende geur en kan helpen bij het verlichten van vermoeidheid en het verbeteren van de concentratie. Het heeft ook antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. Basilicumolie kan ook worden gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en de spieren te ontspannen.

Bloemige aroma's

Neroli-olie (oranjebloesemolie): Kalmerend: Neroli heeft ontspannende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van stress en angst.
Huidverzorging: Het kan de huid hydrateren en de regeneratie bevorderen, waardoor het geschikt is voor huidverzorging.

Geraniumolie: Balancerend: Geraniumolie kan helpen om de hormonen in balans te brengen en PMS-symptomen te verminderen.
Ontstekingsremmend: Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en irritaties op de huid.

Rozenolie: Stemming verbeterend: Rozenolie staat bekend om zijn kalmerende en opbeurende effecten op de geest.
Huidverzorging: Het kan de huid hydrateren en verzachten, evenals het verminderen van roodheid en irritaties.

Jasmijnolie: Angstverlichting: Jasmijnolie heeft ontspannende eigenschappen die stress, angst en slapeloosheid kunnen verminderen, terwijl de zoete geur stemming kan verbeteren en het als afrodisiacum kan dienen. Het heeft ook gunstige effecten op de huid, kan menstruatieklachten verlichten en helpt bij het verminderen van hoofdpijn

Ylang ylang-olie: Ontspanning: Ylang ylang heeft kalmerende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van stress en nervositeit.
Huid- en haarverzorging: Het kan de huid hydrateren en de haargroei bevorderen.

Vruchtengeuren

Citroenolie: Citroenolie heeft een verfrissende en opwekkende geur. Het kan helpen bij het stimuleren van de stemming, het verminderen van stress en het verhogen van de mentale alertheid. Citroenolie heeft ook antiseptische eigenschappen en kan worden gebruikt als een natuurlijk schoonmaakmiddel.

Bloedsinaasappelolie: Bloedsinaasappelolie heeft een zoete en fruitige geur. Het kan helpen bij het verlichten van angst en het bevorderen van ontspanning. Bloedsinaasappelolie kan ook een positief effect hebben op de stemming en kan helpen bij het verminderen van stress.

Limoenolie: Limoenolie heeft een verfrissende en energieke geur. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het verbeteren van de focus en het bevorderen van een positieve stemming. Limoenolie heeft ook antiseptische eigenschappen en kan helpen bij het zuiveren van de lucht.

Grapefruitolie: Grapefruitolie heeft een verkwikkende en opbeurende geur. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het stimuleren van de energie en het bevorderen van een positieve stemming. Grapefruitolie kan ook helpen bij het verminderen van gevoelens van honger en kan ondersteuning bieden bij gewichtsbeheersing.

Groene mandarijnolie: Groene mandarijnolie heeft een zoete en fruitige geur. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en nervositeit. Groene mandarijnolie kan ook helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust en ontspanning.